Service


ciat-services-image.jpg

 

Get the Edge. 
BluEdge. 

Maximaliseer prestaties, stel uw investering veilig en beheer uw HVAC budget op maat met BluEdge. Wij helpen de levensduur en topprestaties van uw apparatuur te optimaliseren. 

Ons service team, powered by BluEdge, biedt u de ultieme service ervaring:

  • Toegewijde en proactieve serviceteams, optimale inzet van alle aanwezige kennis en ervaring  
  • Voorkomen en voorspellen, middels ons toekomstbestendig serviceaanbod gebruikmakende van de nieuwste technologieen

 

Onze diensten

CIAT biedt een volledige reeks ondersteunende technische diensten voor onze producten, zoals het ontwerpen, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden van systemen. Onze geschoolde medewerkers en monteurs zorgen dat uw CIAT-installaties en -apparaten optimaal presteren en gedurende de hele operationele levensduur maximaal blijven presteren.

Klik hier voor de CIAT service video

 

Verhuur

Klimarent verzorgt de verhuur van Carrier oplossingen voor tijdelijke klimaatproblemen. Klimarent zorgt voor de juiste oplossing op het juiste moment. Met hun vakspecialisten denken graag met u mee om tot de beste en meest rendabele oplossing te komen. Waar mogelijk ontwikkelen zij de apparatuur die nodig is of worden deskundige en betrouwbare partners bij de uitdaging betrokken. U heeft maar met één loket te maken, Klimarent regelt alles. En met vestigingen in Nederland en België zijn zij altijd bij u in de buurt en snel ter plaatse. 

Benieuwd naar de verhuuroplossingen? Ga naar website.