Nieuws

12 december 2017 December - CIAT tour - NL

CIAT toont innovatieve oplossingen op 6 locaties in 3 dagen

Met een speciaal daarvoor ingerichte truck in 3 dagen langs 6 verschillende locaties om de nieuwste productontwikkelingen en het uitgebreide systeemaanbod van CIAT aan de klant te presenteren – dat is in het kort de 2017 CIAT INTERNATIONAL TOUR die begin mei in Nederland rondtoerde.

Sinds de overname van CIAT door UTC in 2015 heeft de organisatie een indrukwekkende transformatie ondergaan in de ontwikkeling van producten en diensten voor de klanten. Voor CIAT was dan ook het moment gekomen de expertise en het actuele aanbod op een speciale manier aan de klanten te tonen. In maart is daarom de 2017 CIAT INTERNATIONAL TOUR van start gegaan; een roadshow met een compleet ingerichte truck dwars door Europa, Noord-Afrika en Centraal-Europa. Op 8, 9 en 10 mei was Nederland aan de beurt en is de roadshow truck langs 6 verschillende locaties in Nederland gegaan om de nieuwe luchtbehandelingskasten CLIMACIAT en Floway, de nieuwe AquaCIAT lucht/water koelmachine en warmtepomp, de Ereba omkeerbare lucht/water warmtepomp met inverter technologie, en het volledige assortiment ventilatorconvectoren, MAJOR LINE, COADIS LINE en COMFORT LINE te tonen. “Het directe contact met onze klanten, de bijzondere omgeving van de truck waarin wij een groot deel van onze noviteiten van dichtbij hebben kunnen laten zien en de positieve feedback van onze klanten maken dat wij terugkijken op een geslaagd evenement. De roadshow is voor CIAT Nederland dan ook een mooie aftrap geweest om te laten zien dat we sterker staan dan ooit en we kijken er naar uit om hier een vervolg aan te geven tijdens de Installatie Vakbeurs Hardenberg in september en de Vakbeurs Energie in oktober in Den Bosch,” aldus Paul ’t Hart, Algemeen Directeur CIAT Nederland.

 

Rijke historie – kracht in innovatie

Al meer dan 80 jaar streeft CIAT ernaar de dienstverlening naar klanten verder te optimaliseren. Sinds twee jaar maakt CIAT onderdeel uit van de HVAC groep (verwarmings-, ventilatie- en airconditioningssystemen) van United Technologies (UTC). Tegelijk met de overname heeft UTC flink geïnvesteerd in haar productiefaciliteiten in Culoz en Montluel, waardoor CIAT haar klanten nu een nog ruimer productportfolio en de meest innovatieve oplossingen kan blijven bieden.

 

Over de 2017 CIAT INTERNATIONAL TOUR

Van maart tot november stopt de 2017 INTERNATIONAL CIAT TOUR in 21 landen en wordt een afstand van meer dan 55.000 km afgelegd, van Europa tot in Noord-Afrika en Centraal-Europa, waaronder bestemmingen zoals Rusland en Turkije. Tijdens de tour stelt CIAT haar nieuwste productontwikkelingen en uitgebreid systeemaanbod voor in 71 steden verspreid over drie continenten. Na Nederland zijn nu Groot Brittannië en Frankrijk aan de beurt, waarna de roadshow truck na een zomerstop in september zijn weg vervolgt.