ENG  NLD
// ZOEKEN
 
DOCUMENTEN PRODUCTEN
kantoren
  • // de voordelen
  • // normen & reglementen
  • // beurzen, tentoonstellingen
> kantoren > de voordelen > onze oplossingen

onze oplossingen

 Hysys Office 5.25, totale souplesse voor nieuwbouw en renovatie

  Hysys Office 5.25 is een oplossing die totale flexibiliteit garandeert. Bij nieuwbouw of bij renovatie, kunt u hiermee uw eigen totaaloplossing vormgeven volgens uw eigen wensen en die van de toekomstige gebruikers.
Bij renovatie kan hij worden aangepast aan de bestaande configuraties, met of zonder systeemplafond. Verandert de ruimte-indeling, dan zorgt de flexibiliteit van het systeem voor de beste aanpassing aan alle eisen.
Hysys Office 5.25: de totale ontwerpvrijheid maakt uw project uniek.

Water, de beste oplossing voor verwarming en zomers comfort

 Meer comfort:water is het beste warmte-transportmedium. De gebruikers waarderen de geleidelijkheid en de mildheid van het comfort.

Meer energierendement:de homogeniteit en de stabiliteit van de temperatuur van het water maken het transport van de warmte goedkoper. Uw installatie verbruikt minder voor meer comfort.

Minder medium:Hysys Office 5.25 beperkt het gebruik van koudemiddel tot in alleen de warmtepomp, buiten het gebouw. De gebruikers lopen geen risico van vergiftiging in geval van lekkage (norm EN 378).

Minder CO2-uitstoot:met een koudemiddelvulling die de helft is van een klassieke installatie en een energiezuinige werking, vermindert Hysys Office 5.25 de TEWI-index (Total Equivalent Warming Impact) van de installatie aanzienlijk.

Minder onderhoud:dankzij de watercirculatie zijn er minder controles binnen in de kantoren nodig (zoals verplicht bij een systeem met een koudemiddel).