ENG  NLD
// ZOEKEN
 
DOCUMENTEN PRODUCTEN
kantoren
  • // de voordelen
  • // normen & reglementen
  • // beurzen, tentoonstellingen
> kantoren > de voordelen > milieu

milieu

 Hysys 5.25 :

Een nieuw modulair pakket voor verwarming, comfort in de zomer en voor de binnenluchtkwaliteit met watercirculatie.

De wereld eist duurzame werkplekken, u zorgt voor energiezuinige gebouwen

Tegenwoordig zijn kantoorgebouwen het domein bij uitstek voor het zoeken naar mogelijkheden voor energiebesparingen en milieubehoud. Daarvoor zijn er talloze legitieme eisen: verwarmen mag niet te veel kosten, 's zomers moet er een aangenaam werkcomfort zijn met een uitstekende kwaliteit van de binnenlucht in een vervuilde omgeving. Allemaal uitdagingen die CIAT kantoren voor u oplost met een eenvoudige, economische, flexibele oplossing: Hysys Office 5.25

......voor u, vindt CIAT het ecokantoor uit met Hysys Office 5.25

Hysys Office 5.25 is het eerste geheel flexibele pakket dat door CIAT is ontwikkeld voor de nieuwbouw of de renovatie van een kantooromgeving binnen alle geldende milieunormen en economisch beperkingen. Afhankelijk van uw project, combineert Hysys Office 5.25 door middel van een hydraulisch circuit een warmtepomp en comfortunits met -een exclusiviteit van CIAT- een dubbele flux ventilatie met energieterugwinning. Het geheel wordt automatische vastgesteld om perfect te passenin alle mogelijke configuraties. Aan de wensen van toekomstige gebruikers kan gemakkelijk worden voldaan.

 

Totale flexibiliteit voor een comfort in alle eenvoud

5 zones, 25 geheel energie-onafhankelijke plekken

Flexibiliteit. Het sleutelwoord van dit moment voor een geslaagd kantoornieuwbouw- of renovatieprogramma. Hysys Office 5.25 is niet alleen een flexibel concept, maar betekent ook totale souplesse in hetalledaagse beheer, in het geval van veranderingen, bij herinrichtingen, etc. En omdat er met Hysys Office 5.25 geen chemische koudemiddelen in het gebouw aanwezig zijn, kunnen alle wijzigingen eenvoudiger worden uitgevoerd.