ENG  NLD
// ZOEKEN
 
DOCUMENTEN PRODUCTEN
industrie
> industrie > CIAT industries

CIAT industries

Welkom in onze Universal Performance ruimte


De combinatie van een unieke expertise op de gebieden van warmte-uitwisseling, airconditioning en thermodynamica, maakt CIAT tot de onmisbare leverancier van gespecialiseerde apparatuur voor totaaloplossingen voor het beheersen van de behoeften aan warmte of koeling in alle industrietakken.

De eerste missie van CIAT Industries is het verbeteren van de energieprestaties van al onze industriële cliënten door ze te laten kennismaken met onze visie over de Universal Performance.

Wij helpen onze industriële cliënten bij het verwarmen en koelen naar de gewenste temperatuur van al hun bedrijfsmedia, zoals vloeistoffen en gassen die direct een rol spelen bij de productie.

Wij bieden de helpende hand op hun productielocaties waar zich hun procesmiddelen bevinden, bij de bereiding, de omzetting of faseverandering op de gewenste temperaturen.

Wij dragen ook bij door te zorgen voor een comfortabele omgevingstemperatuur voor het personeel in de kantoren en op de fabrieksvloer of voor de juiste bewaartemperatuur voor de goederen.

Onze producten, systemen en oplossingen spelen meer dan ooit een beslissende rol bij het optimaliseren van alle processen van onze industriële cliënten. Zij verbeteren bovendien het beheer van de warmtestromen in hun gebouwen.

Wij weten dat energiebesparing de snelste manier is om de eisen voor een rationeler beheer van de energiebehoeften te overtreffen. Onze innovaties op het gebied van de uitwisselingstechnologie, onze nieuwe thermodynamische machines met een hoog energierendement en onze systeemoplossingen van energiehergebruik maken op dit moment CIAT industries tot uw beste temperatuurarchitect.

 

Welkom in onze Universal Performance ruimte