ENG  NLD
// ZOEKEN
 
DOCUMENTEN PRODUCTEN
gezondheidszorg
> gezondheidszorg > CIAT Medical System > ons expertise

ons expertise

Alle expertise van CIAT op gezondheidsgebied is beschikbaar voor u

Om gebouwen te kunnen certificeren volgens de strengste milieunormen (in overeenstemming met LEED, BREEAM, HQE of DGNB),

ontwikkelt CIAT zeer energie-efficiënte systemen die de geldende standaarden ver overtreffen. Deze oplossingen zijn gebaseerd op drie principes:

  • Luchtkwaliteit & Hygiëne

Kennis van microbiologische verontreinigingen, van chemische deeltjes en van lucht is essentieel om de maximale hygiëne te kunnen garanderen. Onze oplossingen voldoen aan de hygiënenormen (EN13779, EN 15251, NFS 90 351, ISO 14644, ISO 14698). Met innovaties zoals NEO Bio of de EPURE functie, gaat CIAT nog verder bij het elimineren van verontreiniging en besmetting.

  • Comfort

CIAT heeft een goede reputatie op het gebied van de luchtkwaliteit in gebouwen. Afgeleid van de Coadis-serie, de Europese standaard, garandeert de Coadis Medical Comfort unit de allerbeste prestaties volgens ISO 7730.

  • Optimaal energierendement

Energierendement is geen doel op zichzelf, maar in combinatie met de expertise van comfort, luchtkwaliteit en intelligent ontwerp, levert dit een aanzienlijke energiebesparing op. Door het combineren van de meest efficiënte en innovatieve producten, kan het CIAT Medical System de beste energieconfiguratie aanbieden en vooruitlopen op toekomstige regelgeving op thermisch gebied