ENG  NLD
// ZOEKEN
 
DOCUMENTEN PRODUCTEN
gezondheidszorg
> gezondheidszorg > CIAT Medical System > onderzoek & innovatie

onderzoek & innovatie

Het CIAT Research & Development centrum: één van de belangrijkste in Europa


Energieprestaties: meer produceren, minder verbruiken.

Binnen één van de belangrijkste Europese R&D centra in deze sector, ontwikkelen teams van onderzoekers, ingenieurs en technici, geholpen door krachtige hulpmiddelen, de concepten en systemen van morgen. Hun missies: het bepalen en verbeteren van de prestaties van CIAT-apparatuur en het doen van experimenteel onderzoek op het gebied van koeling, verwarming, luchtstroming en akoestiek.
In samenwerking met officiële internationale organisaties, werkt het CIAT R&D centrum aan verschillende certificeringsprogramma's, waaronder Eurovent, waarvan onze producten de erkenning hebben gekregen.

LQAI: laboratorium voor de kwaliteit van de atmosfeer in het interieur

Vanaf de oprichting, hecht CIAT grote waarde aan het comfort en de kwaliteit van de door haar apparaten verspreide lucht. Het LQAI levert, met behulp van modellen en experimenten, steeds verfijndere antwoorden op de comfortbeleving door de gebruikers van een geklimatiseerde omgeving. De moleculaire filtratie neemt ook een grote plaats in bij de onderzochte verschijnselen.

Innovatie: NEO, absolute reinheid heeft de toekomst

De Research & Development teams van CIAT hebben een krachtig en revolutionair systeem voor de organische zuivering ontwikkeld en gepatenteerd. Het principe is gebaseerd op de combinatie van een filter met actieve koolstof dat de besmettingen bindt en vervolgens vernietigt door middel van fotokatalyse. Voor een effectieve oplossing tegen microbiologische verontreiniging wordt NEO opgenomen in geavanceerde luchtbehandelingsapparatuur, zoals de Climaciat centrales.
Het CIAT Research & Development centrum: één van de belangrijkste in Europa
Het CIAT Research & Development centrum: één van de belangrijkste in Europa