ENG  NLD
// ZOEKEN
 
DOCUMENTEN PRODUCTEN
CIAT groep
> CIAT groep > actualiteiten
> 21-07-2016

CIAT lanceert de nieuwste LBK’s type CLIMACIAT ™

De CLIMACIAT LBK’s, die het resultaat zijn van meer dan 4 jaar van onderzoek, testen en simulaties zijn. De LBK’s zijn gecertificeerd om te functioneren volgens de nieuwste Europese normen (EN 13053 en EN 1886) en de toekomstige regelgeving in 2018. Deze volledig modulaire serie is voorzien van de meest recente technologische innovaties , met meer dan 26 functies die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant.

Door controle over het gehele proces, van ontwerp tot productie, biedt CIAT haar klanten een uitgebreid en geoptimaliseerd palet van oplossingen. CLIMACIAT is beschikbaar als single-flow en dual-flow units voor installatie binnen of buiten. Voor de installatie op het dak zijn tevens weersbestendige beschermende accessoires beschikbaar.

CLIMACIAT Airtech is het topmodel van de range. Deze zijn beschikbaar in negen maten met lucht debieten tot 30.000 kubieke meter per uur. Deze zijn in de eerste fase van de product lancering beschikbaar, LBK’s met hogere capaciteit tot 80.000 kubieke meter per uur volgen later.

CLIMACIAT Airtech is op maat gemaakt voor diverse toepassingen zoals kantoren, administratie en industriële installaties. Veel opties zijn beschikbaar voor specifieke behoeften, zoals een dubbele wand constructie en 50 millimeter isolatie voor extra geluidsdemping, polyester gecoate buitenpanelen, lage thermische brug, deuren op frames met grote handgrepen en aanpasbare controle systemen.

CLIMACIAT Airclean is de luchtbehandelingskast oplossing voor gecontroleerde omgevingen zoals cleanrooms, medische voorzieningen, farmaceutische industrie en micro-elektronica. Het is specifiek ontworpen om aan de bijzonder hoge eisen van ultraschone luchtomstandigheden te voldoen: ontsmetting, luchtdichtheid, absolute filtratie en eenvoudig, minimaal onderhoud.

CLIMACIAT Airaccess is CIAT’s  oplossing voor bedrijfsverzamelgebouwen. Dit type is ontwerpen  om de hoogste prestatieniveaus in volledige overeenstemming met de geldende normen en voorschriften te bereiken.

Meer informatie over dit product

» Actualiteiten