Servicetechnicus koeltechniek en warmtepompen

Beschrijving

CIAT biedt een breed assortiment aan oplossingen voor airconditioning, verwarming, koeling en luchtbehandeling en begeleidt bedrijven en particulieren vakkundig op het gebied van duurzame oplossingen voor comfort, kwaliteit en energiebeheer. Dankzij de jarenlange ervaring helpt CIAT organisaties in o.a. de gezondheidszorg, hotelsector en industrie bij het realiseren van eenvoudige tot zeer complexe projecten op het gebied van warmtebeheer en klimaatregeling. Ciat is onderdeel van het Amerikaanse United Technologies Corporation.
 
Ter versterking van het service team is CIAT op zoek naar een Servicetechnicus koeltechniek en warmtepompen in Zuid Nederland, omgeving Eindhoven.
 
Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen van onze koelmachines en warmtepompen bij onze klanten. Daarnaast bied je ondersteuning aan installateurs bij inspecties, storingen en reparaties van systemen conform de hiervoor geldende richtlijnen en wettelijke voorschriften. Vanzelfsprekend zorg je hierbij voor schriftelijke vastlegging. Je bent verantwoordelijk voor een correcte uren- en onderdelenverantwoording en werkvoorraad.
 

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een collega met minimaal 3 jaar ervaring in deze branche, daarom heb je kennis van installatietechniek op het gebied van koude- en/of lucht.
 
  • Je bent F-gassen gecertificeerd en verder vinden wij het belangrijk dat je denkt en werkt op minimaal MBO+ niveau;
  • je beschikt over een professionele, klantgerichte, flexibele instelling en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • vanzelfsprekend beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, waarbij kennis van de Engelse taal in woord en geschrift nodig is.
 

Arbeidsvoorwaarden

Als je kiest voor Ciat kom je te werken in een klein en betrokken team. Je verdient een marktconform salaris, ondersteund door prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt CIAT goede coaching en ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, vanzelfsprekend ondersteund door opleiding en training.
 

Solliciteren 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Paul ’t Hart via telefoonnummer 06 – 31 63 39 83 of mail naar pault.hart@ciat.utc.com 

Heb je interesse voor deze functie én denk je dat je aan het profiel voldoet? Neem dan contact op met Denise Sluiter-Spaans via denise.sluiter@utc.com


Profiel

Contracttype Fulltime
Kwalificaties MBO+
Locatie Almere
Services After-Sales Service